您现在的位置: 天天学网知识频道外语培训 外语学习英语四级考试四级听力2017年6月四级听力模拟练习-4

永利真人娱乐平台

12-28 12:07:07  www.flyfishonline.com  阅览次数: 974 四级听力

2017年6月四级听力模拟练习-4,本站还有更多关于四级听力,大学英语四级听力真题下载,英语四级听力答案的资料。http://www.flyfishonline.com

  

  Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.
  22.
  [A] She's worried about the seminar.
  [B]The man keeps interrupting her.
  [C] She finds it too hard.
  [D] She lacks interest in it.
  23.
  [A] The lecturers are boring.
  [B] The course is poorly designed.
  [C] She prefers Philosophy to English.
  [D] She enjoys literature more.
  24.
  [A] Karen's friend.
  [B] Karen's parents.
  [C] Karen's lecturers.
  [D] Karen herself.
  25.
  [A] Changing her major.
  [B]Spending less of her parents' money.
  [C] Getting transferred to the English Department.
  [D] Leaving the university.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken. After you hear a question, you must choose the best and from the four choices marked [A], , [C] and [D]. Then mark the corresponding letter on Answer sheet with a single line through the centre.

  Passage One
  Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
  26.
  [A] Rent a grave.
  [B]Burn the body.
  [C] Bury the dead near a church.
  [D] Buy a piece of land for a grave.
  27.
  [A] To solve the problem of lack of land.
  [B]To see whether they have decayed.
  [C] To follow the Greek religious practice.
  [D] To move them to a multi-storey graveyard.
  28.
  [A] They should be buried lying down.
  [B]They should be buried standing up.
  [C] They should be buried after being washed.
  [D] They should be buried when partially decayed.
  29.
  [A] Burning dead bodies to ashes.
  [B]Storing dead bodies in a remote place.
  [C]Placing dead bodies in a bone room.
  [D] Digging up dead bodies after three years.
  Passage Two
  Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
  30.
  [A] Many foreign tourists visit the United States every year.
  [B]Americans enjoy eating out with their friends.
  [C] The United States is a country of immigrants.
  [D] Americans prefer foreign foods to their own food.
  31.
  [A] They can make friends with people from other countries.
  [B]They can get to know people of other cultures and their lifestyles.
  [C] They can practice speaking foreign languages there.
  [D] They can meet with businessmen from all over the world.
  32.
  [A] The couple cook the dishes and the children help them.
  [B]The husband does the cooking and the wife serves as the waitress.
  [C] The mother does the cooking while the father and children wait on the guests.
  [D] A hired cook prepares the dishes and the family members serve the guests
  Passage Three
  Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard
  33.
  [A] He took them to watch a basketball game.
  [B]He trained them to play European football.
  [C] He let them compete in getting balls out of a basket.
  [D] He taught them to play an exciting new game.
  34.
  [A]The players found the basket too high to reach.
  [B]The players had trouble getting the ball out of the basket.
  [C] The players had difficulty understanding the complex rules.
  [D] The players soon found the game boring.
  35.
  [A] By removing the bottom of the basket.
  [B]By lowering the position of the basket.
  [C] By simplifying the complex rules.
  [D] By altering the size of the basket.

  参考答案:

  22. D 23. C 24.B 25.A 26.D 27.A 28.B
  29. C 30. A 31.B 32.C 33.D 34.C 35.C

  听力原文:

  Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.
  M: Hey, Karen, you are not really reading it, are you?
  W: Pardon?
  M: The book! You haven't turned the page in the last ten minutes.
  W: No, Jim, I suppose I haven't. I need to get through although, but I keep drifting away.
  M: So it doesn't really hold your interest?
  W: No, not really. I wouldn't bother with it, to be honest, but I have to read it for a seminar. I'm at the university.
  M: It's a labor of labor then rather than a labor of love.
  W: I should say, I don't like Dickens at all really, the author, indeed, I am starting to like the whole course less and less.
  M: It's not just the book, it's the course as well?
  W: Yeah, in a way, although the course itself isn't really that bad, a lot of it is pretty good, in fact, and the lecturers are fine. It's me, I suppose. You see, I wanted to do philosophy rather than English, but my parents took me out of it.
  M: So the course is OK as such. It's just that hadn't been left to you. You would have chosen a different one.
  W: Oh, they had my best interest at heart, of course,[24B] my parents. They always do, don't they? They believe that my job prospects would be pretty limited with the degree of philosophy. Plus they give me really a generous allowance, but I am beginning to feel that I'm wasting my time and their money. They would be so disappointed though if I told them I was quitting.
  22. D
  Why can't Karen concentrate on the book?
  23. C
  Why is Karen starting to like the course less and less?
  24.B
  Who thinks Philosophy graduates have limited job opportunities?
  25.A
  What is Karen thinking of doing?

  Section B

  Passage One

  In Greece, only rich people will rest in peace for ever when they die. Most of the population, however, will be undisturbed for only three years, then they will be dug up, washed, compressed into a small tin box, and placed in a bone room. If the body has only partially decayed, it is reburied in a smaller cheaper grave, but not for long, the body will be dug up again some time later when it has fully decayed. Buying a piece of land for a grave is the only way to avoid this process. The cost of the grave is so great that most people choose to rent a grave for three years and even after being dug up, lasting peace is still not guaranteed. If no one pays for renting space in the bone room, the skeleton is removed and stored in a building in a poor part of the town. Lack of space in Amphons is the main reason why the dead are dug up after three years. The city is so overcrowded that sometimes dead bodies are kept in hospitals for over a week until a grave is found. Amphons city council wants to introduce cremation that is burning the dead bodies as a means of dealing with the problem. But the Greek Church resists this practice, they believe the only place where people burn is a hell, so burning dead bodies is against the Greek concept of life after death. To save space, the church suggested burying the bodies standing up instead of lying down. Some people proposed building multi-storey underground grave yards.

[1] [2]  下一页


如果觉得2017年6月四级听力模拟练习-4不错,可以推荐给好友哦。
Tag: 听力  四级听力大学英语四级听力真题下载,英语四级听力答案外语培训 外语学习 - 英语四级考试 - 四级听力